Website laten bouwen
Wilt u een GOEDKOPE WEBSITE

Wilt u een GOEDKOPE WEBSITE, die ook professioneel is?


Wil je een goedkope website laten maken die binnen 24 uur online staat zonder moeilijk gedoe. Een goedkope website die je zelf heel eenvoudig kunt onderhouden én waarbij je een onbeperkt aantal pagina’s kunt aanmaken vanaf slechts €299,-. Ons idee is heel eenvoudig en voor iedereen die graag een goedkope website wil, maar geen zin heeft in ingewikkelde dingen: Je kiest een website, binnen 24 uur leveren wij hem op en kun je zelf onbeperkt pagina’s maken, teksten en foto’s plaatsen aan de hand van onze duidelijke video-handleiding. Hiervoor heb je geen speciale software of computerkennis nodig, je logt gewoon in op je website wanneer en waar je maar wilt.

Een betaalbare website is mogelijk door te werken met een CMS software. Een CMS (CMS=Content Management Systeem) is een software toepassing waardoor het mogelijk is om zonder al te veel kennis een website zelf te beheren. Dit bespaart je veel kosten aan onderhoud. Voortaan zelf de teksten wijzigen, titels veranderen etc. Dit soort kleine werkzaamheden kun je in de toekomst zelf.

Uw website wordt gemaakt met de nieuwste software. Met een website die ontworpen word door Hosting & Website krijg u een betaalbare website geschikt voor ieder budget. Van kleine eenvoudige betaalbare websites tot grote websites met veel functionaliteiten en unieke ontwerpen. Binnen de website heeft u vele mogelijkheden tot uw beschikking.

Welk budget je ook hebt, het blijft je online visitekaartje. Deze moet er goed uitzien en werken. Hosting & Website adviseert en verzorgt de website zoals u deze wilt. Je krijgt na afronding een gratis basishandleiding zodat je kleine werkzaamheden binnen jouw website in de toekomst zelf kunt beheren.

Een betaalbare website heb je al vanaf slechts €299, – !

Wij geven je de mogelijkheid om te kiezen tussen een selectie van moderne templates met een gratis foto album, contactformulier en Social Media knoppen. De vanaf prijs voor deze websites is slechts vanaf €299, -.

Wil je toch iets anders en nog meer functionaliteiten? Veel is mogelijk. Geef je ideeën door zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en we gaan op zoek naar een passend ontwerp en voegen de functionaliteiten toe die jij wilt. Voor vragen en meer informatie neem dan contact met ons op.

Een betaalbare website. Voor ieder budget, voor ieder wat wils.

Webshops zijn er al vanaf €375,-

Webshops laten maken vanaf €375 euro met alle betaalmiddelen die u in uw webshop wenst. U kunt kiezen uit een webshop met iDeal, PaPayl, SiSow, Mollie en alle andere bekende betaalmethoden. Uw webshop is geschikt voor alle apparaten, dat wil zeggen dat uw webshop zich aanpast aan het formaat scherm van de gebruiker. Mobiele gebruikers zien uw website dus op een uitstekend formaat. Ook heeft de webshop een voorraadbeheersysteem, kunt u verschillende verzendmethoden instellen en btw berekenen. Wij bieden ook de mogelijkheid om een feed met honderden producten in een keer te uploaden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Webdesign Apeldoorn

Hosting en Website is gevestigd in Apeldoorn, U bent bij ons van harte welkom voor een kop koffie zodat wij uw wensen kunnen bespreken. Ook is het mogelijk dat wij bij u op locatie langskomen om uw wensen te bespreken.

8 goede redenen om je website te laten maken door ons.

Supersnel geleverd Zeer Google vriendelijk 100% baas over je eigen website Goed leesbaar op tablet, mobiel en pc Makelijk beheersysteem (WordPress) Gebouwd door Professionals Uitstekende helpdesk Goede prijs

UI_UX
cropped-Laptop-op-tafel-NK-WebDesign
image1